Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Grup Activa’t COIBA es reunirà al Col·legi el primer dimarts de cada mes
06/03/18
El Grup Activa’t COIBA es reunirà al Col·legi el primer dimarts de cada mes
El Grup Activa’t COIBA es reunirà al Col·legi el primer dimarts de cada mes
Aquest grup és una iniciativa d’alguns col·legiats i antics col·legiats per compartir activitats en el seu temps lliure

Per iniciativa d’alguns col·legiats i antics col·legiats, fa uns mesos va néixer el Grup Activa’t COIBA, un punt de trobada per gaudir del temps lliure i compartir altres experiències més enllà de la vida professional.

Aquest grup s’ha proposat reunir-se de forma regular, el primer dimarts de cada mes, a la seu col·legial.

Les infermeres i els infermers que hi participin trobaran al Coiba no sols la seva casa professional, amb les activitats que tots coneixem, sinó també un lloc a on gaudir, aprendre i compartir activitats de caire cultural, artístic, d’esplai i totes aquelles que els seus membres vulguin proposar. Entre les propostes hi ha activitats relacionades amb  senderisme, club de lectura, visites culturals, nordic walking, tai-chi, pilates, agricultura ecològica, club de cinema, viatges i un etc tant llarg com la imaginació i l’interès dels seus membres

El Coiba posa a disposició de franc i prèvia reserva- l’espai per reunir-se o desenvolupar una activitat i es compromet a incloure el programa d’activitats al Butlletí col·legial. La proposta, organització i finançament de les activitats serà a càrrec dels membres del Grup Activa’t.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.