Portada / ACTUALITAT / Comunicats / La seu del COIBA a Palma tancarà dijous, 8 de març, de 13:00 a 15:00 amb motiu del Dia Internacional de la Dona
08/03/18
La seu del COIBA a Palma tancarà dijous, 8 de març, de 13:00 a 15:00 amb motiu del Dia Internacional de la Dona
La seu del COIBA a Palma tancarà dijous, 8 de març, de 13:00 a 15:00 amb motiu del Dia Internacional de la Dona
Les treballadores del COIBA es sumen amb aquesta aturada simbòlica al moviment internacional pel reconeixement del treball de les dones. El capvespre, a les 17:00, el COIBA acollirà un acte reivindicatiu amb el títol "Paraules que ens fan visibles". Entrada lliure i retransmissió per streaming.

Amb motiu del Dia internacional de la Dona, les treballadores del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears faran una aturada simbòlica de 13:00 a 15:00 hores. Durant aquest temps, el COIBA romandrà tancat. D’aquesta forma, les treballadores es sumen al moviment internacional per visibilitzar la feina -sovint invisible i infravalorada- de les dones a la nostra societat.

L’horabaixa, a les 17:00, al COIBA, tindrà lloc un acte reivindicatiu amb la sessió “Paraules que ens fan visibles”, sobre la situació especial viscuda per les infermeres que -com a grup professional majoritàriament femení – ha patit manca de visibilitat i de reconeixement al llarg de la història. En aquesta sessió, reflectirem i sospesarem la importància del llenguatge inclusiu i la visibilitat de les dones i les infermeres.

Aquesta sessió -que estava originalment prevista a les 17:30- s’ha avançat precisament per afavorir la participació de les persones del públic que vulguin participar més tard en la manifestació feminista convocada a les 19:00 hores a Palma.

Per a tenir més informació sobre l’activitat al COIBA, visiteu aquest link.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.