Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Coiba es suma a la reivindicació d’unes pensions dignes
16/03/18
El Coiba es suma a la reivindicació d’unes pensions dignes
El Coiba es suma a la reivindicació d’unes pensions dignes
Rosa María Hernández, presidenta: "Garantir la salut a qualsevol etapa de la vida requereix tenir suficients recursos per poder cobrir les necessitats bàsiques, cosa molt complicada amb les actuals pensions"

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears vol expressar públicament el seu recolzament a les reivindicacions dels pensionistes per unes pensions dignes. Coincidint amb les manifestacions convocades per al dissabte 17 de març, el Coiba vol recordar que l’objectiu de la Organització Mundial de la Salut és “mantenir una vida saludable a qualsevol edat”. Per això, “és imprescindible tenir recursos suficients per poder cobrir, al manco, les necessitats bàsiques”, ha opinat la presidenta Rosa María Hernández.

Amb les pensions actuals, molt ajustades, i la previsió de la seva evolució en els propers anys, “resulta molt complicat” afrontar les despeses d’habitatge digne, alimentació sana, assistència sanitària suficient, etcètera. A més, cal recordar, que molts de pensionistes “són un pilar essencial en l’estructura familiar” a Espanya, ja que col·laboren tant en el manteniment econòmic com en l’ajuda als fills i nets.

És per tot això que el Coiba vol donar suport a les reivindicacions dels pensionistes, i anima a totes les infermeres i infermers que vulguin a sumar-se a les manifestacions convocades demà, dissabte.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.