Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / L'ONU creu que el Reial Decret 16/2012 va implicar "una degradació" de la sanitat espanyola
05/04/18
L'ONU creu que el Reial Decret 16/2012 va implicar "una degradació" de la sanitat espanyola
L´ONU creu que el Reial Decret 16/2012 va implicar "una degradació" de la sanitat espanyola
El Comitè de Nacions Unides encarregat de supervisar el compliment del Pacte Internacional de Drets Econòmics, Socials i Culturals reclama al Govern d'Espanya que prengui "les mesures necessàries perquè els migrants en situació irregular tinguin accés a tots els serveis de salut necessaris, sense discriminació alguna".

Metges del Món ha recollit la informació publicada pel Comité i expressa la seva preocupació per algunes sentències recents del Tribunal Constitucional (TC) que impedeixen que les comunitats autònomes protegeixin mitjançant els seus propis recursos els drets del Pacte.

Informació publicada a Acta Sanitaria

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.