Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Coiba (Mallorca) celebrarà el Dia Internacional de la Infermera el proper 11 de maig
11/05/18
El Coiba (Mallorca) celebrarà el Dia Internacional de la Infermera el proper 11 de maig
El Coiba (Mallorca) celebrarà el Dia Internacional de la Infermera el proper 11 de maig
Important! Per motius d'organització, es prega confirmar assistència abans de dia 27 d'abril.

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears celebrarà el Dia Internacional de la Infermera amb una trobada professional i social, el dia 11 de maig, a partir de les 17:30 h. a la finca Son Mir. El lema adoptat enguany pel Consell Internacional d'Infermeres és “La salut és un dret humà i l'atenció a la salut ha de ser accesible per a tots"

La presidenta del Coiba, Rosa María Hernández Serra, obrirà l'acte en el qual intervindran també les autoritats convidades i es realitzarà el lliurament dels següents guardons: Insígnia d'Or a les infermeres jubilades al llarg del darrer any, Insígnia d'Argent a les infermeres que han complert 25 anys de col·legiació; Premi Infermera de l'Any 2018, Premi Florence Nightingale a la trajectòria professional, Premis de Recerca i Premi de Periodisme "Infermeria visible".

Per concloure, la Sra. María Teresa Moreno Casbas, infermera, Directora de la Unidad de Investigación en Enfermería y Atención Sanitaria (Investén-isciii) Instituto de Salud Carlos III | ISCIII, impartirà una conferència sota el títol: “Noves perspectives per investigar en cures". En acabar, se servirà un còctel.

Totes les col·legiades i col·legiats estan convidats a participar en aquest acte. Per motius d'organització, es prega confirmar assistència al correu coiba.pm@infermeriabalear.com abans de dia 27 d'abril. 

La data límit per a la presentació dels treballs que optin als Premis de Recerca 2018 i de les propostes per al Premi Infermera de l'Any 2018 és el 20 d'abril.

Podeu consultar les bases de les convocatòries en aquest enllaç

Accedeix al cartell i descarrega'l en bona qualitat AQUÍ.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.