Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / Nova formació d'Obertament Balears en contra l'estigma per motius de salut mental
11/04/18
Nova formació d'Obertament Balears en contra l'estigma per motius de salut mental
Nova formació d´Obertament Balears en contra l´estigma per motius de salut mental
Termini d'inscripció fins al 20 d'abril

3 Salut Mental posa en marxa aquesta primavera una nova formació d'activistes del projecte "Obertament Balears" amb l'objectiu de lluitar contra els prejudicis, els estereotips i la discriminació de les persones amb trastorns de salut mental.

Aquest propòsit només és possible mitjançant l'apoderament de les persones amb experiència viscuda en salut mental. Per això, 3 Salut Mental organitza aquesta formació, a partir de la qual els protagonistes podran implicar-se de manera activa en el disseny de projectes contra l'estigma, explicar la seva història a públics diversos o als mitjans de comunicació.

El curs es desenvolupa en els mesos de maig i juny.

Termini d'inscripció fins al 20 d'abril.

Més informació al web: http://www.3salutmental.com/ca/noticies/vols-ser-activista-contra-lestigma-nova-formacio-dobertament-balears-aquesta-primavera

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.