Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Reunió d’infermeres que treballen en Salut Mental i EIR
22/05/18
Reunió d’infermeres que treballen en Salut Mental i EIR
Reunió d’infermeres que treballen en Salut Mental i EIR
Convocatòria oberta que tindrà lloc al Coiba (Palma) el 22 de maig a les 17:30

 

 

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears, en la seva tasca de suport i defensa de les especialitats infermeres, vol reunir les professionals especialistes o que treballen en Salut Mental a les Illes Balears. A Balears, es formen també anualment residents en Salut Mental, destinant recursos públics molt valuosos a aquesta formació especialitzada, a més del temps i dedicació de molts professionals, tant els que estan en formació com els formadors.

Per això, hem pensat que seria interessant reunir les infermeres especialistes, les que treballen en Salut Mental i els Residents de Salut Mental per conèixer-nos i posar en comú la situació en què es troba actualment aquesta especialitat a la nostra comunitat autònoma.

A més, el Coiba està obert a facilitar i col·laborar, en la mesura de les seves possibilitats, per a la constitució d'una associació balear d'infermeres de salut mental, sota la denominació, figura jurídica i amb els estatuts que els propis professionals considerin. Tal com el Col·legi va donar suport a les infermeres geriàtriques o pediàtriques, també les infermeres de salut mental s’enfronten al repte de defensar els interessos del seu col·lectiu, en benefici dels pacients, i aconseguir major visibilitat.

Per tot això, aquesta reunió està oberta a totes les infermeres i infermers que treballen en Salut Mental  i els EIRs de Salut Mental a una primera reunió el dimarts 22 de maig, a les 17:30, per posar en comú impressions i veure com avançar des de la situació actual.

Es demana també si podeu contribuir a la difusió d’aquesta iniciativa i de la vostra assistència telefonant al Coiba (Palma) o escrivint al mail Coiba.pm@infermeriabalear.com , abans del dia 15 de maig.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.