Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears difondrà i donarà suport a Infermera virtual com a eina de promoció de la salut
29/05/18
El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears difondrà i donarà suport a Infermera virtual com a eina de promoció de la salut
El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears difondrà i donarà suport a Infermera virtual com a eina de promoció de la salut
Gràcies al conveni signat avui amb el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (Coib), el Coiba contribuirà a la difusió dels continguts d’Infermera virtual i promourà la pròpia eina, potenciant iniciatives de promoció de la salut que es puguin dur a terme a les Illes Balears.

El president del Coib, Albert Tort Sisó, i la presidenta del Coiba, Rosa Maria Hernández Serra, han formalitzat avui l’acord a través del qual el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears contribuirà en la difusió dels diferents usos de la plataforma “Infermera virtual”. Aquesta plataforma de referència de coneixements infermers inclou consells i informació per a la promoció de la salut en diferents activitats, etapes i situacions de la vida, així com davant  problemes o dubtes de salut.

A la vegada, des de la Infermera Virtual es potencien iniciatives de promoció de la salut en col·laboració amb diferents ajuntaments, entitats i empreses als que ofereix consells de salut que són compartits, per exemple, a través de canals RSS, campanyes o activitats presencials. Per exemple, Infermera virtual produeix les “Històries dels Bonsu” per al sistema de videoinformació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), vídeos amb consells de salut per a totes les edats que es veuen a les prop de 2.600 pantalles a estacions de metro, trens, autobusos i centres d’atenció a l’usuari de TMB.

Infermera virtual és, a la vegada, un dels portals web d’infermeria referents a Espanya per la qualitat dels seus continguts i la filosofia que suporta el projecte i la seva APP gratuïta per a iOs i Android ha estat la primera aplicació certificada pel Portal AppsSalut de la Generalitat de Catalunya i que assegura l’entorn segur i de confiança en l’ús i el contingut de l’app.

La incorporació del Coiba en la xarxa de col·laboradors d’Infermera virtual és la primera en l’àmbit dels col·legis professionals d’infermeres de la resta de l’Estat, un model de col·laboració que els responsables de la plataforma esperen fer créixer amb noves incorporacions.

El portal web de la Infermera Virtual és www.infermeravirtual.com i els continguts estan disponibles en castellà i català.

 

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.