Portada / PROFESSIÓ / Documents d'interès i Eines de Treball / És hora d'actuar. Informe de la Comissió independent d'alt nivell de l'OMS sobre Malalties no transmissibles
07/06/18
És hora d'actuar. Informe de la Comissió independent d'alt nivell de l'OMS sobre Malalties no transmissibles
És hora d´actuar. Informe de la Comissió independent d´alt nivell de l´OMS sobre Malalties no transmissibles
Els experts opinen que repte no consisteix només en aconseguir el suport polític, sinó també en garantir l'aplicació, bé sigui mitjançant la formulació de legislació, normes i criteris, o mitjançant la inversió.

Aquest informe, publicat l'1 de juny de 2018, assenyala que milers de milions de persones de tot el món estan afectades per malalties no transmissibles, i en totes les etapes de la vida, des de la infància fins a la vellesa. La creixent tendència a l'envelliment de la població té enormes ramificacions per a la prevenció i el tractament de les malalties no transmissibles. A més, moltes persones moriran prematurament per quatre malalties no transmissibles, és a dir malalties cardiovasculars, càncer, malalties respiratòries cròniques i diabetis.

Aquestes quatre malalties es poden prevenir, en gran mesura, amb polítiques públiques que controlin els quatre principals factors de risc: consum de tabac, consum nociu d'alcohol, dietes malsanes i sedentarisme.

Podeu descarregar l'informe complet aquí.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.