Portada / SERVEIS COL·LEGIALS / Ofertes Comercials / Viatges / Oferta allotjament de World2Meet del grup Iberostar
01/02/19
Oferta allotjament de World2Meet del grup Iberostar
Oferta allotjament de World2Meet del grup Iberostar
OFERTA PER A COL·LEGIATS DEL COIBA 2020

World2Meet és una empresa capdavantera en el sector turístic, part del grup Iberostar, que actualment ofereix tot el seu catàleg d'hotels al consumidor final a través de www.hotelgus.com. Aquest portal de reserves d'hotels està disponible també en entorn tancat, solament és accessible via login personalitzat per a cada col·lectiu, perquè els seus membres puguin reservar els hotels amb un descompte.

Actualment ja oferim aquesta versió privada de la nostra web a diverses empreses i col·lectius, podent així oferir el nostre catàleg de més de 500.000 hotels amb un 12% de descompte als més de 80.000 usuaris que sumen en total. Trobareu adjunta una presentació tant de la nostra empresa com del benefici que ens agradaria poder oferir-vos. (Fullet)

Per accedir a ofertes: 

URL: http://coiba.hotelgus.com

Código de acceso: COIBA2019

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.