Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Ja són aquí els nous col·legiats!!
15/06/18
Ja són aquí els nous col·legiats!!
Ja són aquí els nous col·legiats!!
Benvingudes i benvinguts a la vostra casa professional, i molta sort en aquesta nova etapa laboral que ara començau

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears està d’enhorabona. Des d’ahir i avui també, les noves infermeres i infermers recent graduats de la Universitat de les Illes Balears han vingut a col·legiar-se, abans d’incorporar-se als seus nous llocs de feina en els propers dies. L’inici de la temporada d’estiu fa que moltes d’aquestes infermeres tinguin ja prevista la seva incorporació als serveis de salut públics o privats de les Illes Balears, al manco durant les vacances. La seva col·legiació és la passa prèvia a signar qualsevol contracte.

Moltes noves infermeres i infermers han passat aquests dies pel Coiba, amb ganes i il·lusió per començar a exercir, després dels anys de carrera universitària.  

Benvinguts al món laboral i també al Coiba, que és la vostra casa professional. Esperam comptar amb vosaltres per a la visibilitat i el desenvolupament de la professió, en benefici dels pacients, i ajudar-vos, a la vegada, a donar resposta a les vostres inquietuds i projectes. Enhorabona!!

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.