Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Ampliat fins al 15 de juliol el termini de presentació de resums a la XVI Congrés nacional i XI internacional d'Història de la Infermeria
19/06/18
Ampliat fins al 15 de juliol el termini de presentació de resums a la XVI Congrés nacional i XI internacional d'Història de la Infermeria
Ampliat fins al 15 de juliol el termini de presentació de resums a la XVI Congrés nacional i XI internacional d´Història de la Infermeria
Se celebrarà a Palma entre els dies 29 i 31 d'octubre de 2018, sota el lema "Poder i influència de les infermeres en la Història". De forma paral·lela, el Museu d'Història Militar de Palma acollirà l'exposició "Infermeres en la memòria. La força invisible d'una professió "

El XVI Congrés nacional i XI internacional d'Història de la Infermeria que se celebrarà a Palma entre els dies 29 i 31 d'octubre de 2018, amplia el seu termini per a la presentació de resums fins al 15 de juliol. Els resums, que tindran una extensió màxima de 300 paraules, en castellà i en anglès, s'han d'ajustar al mètode d'investigació històrica, amb presentació d'objectius, metodologia, fonts, exposició de resultats, conclusions i bibliografia.

El formulari per a l'enviament dels resums i altres condicions pot trobar a la pàgina http://www.congresohistoriaenfermeria.com/envio-de-trabajos/.


El Comitè Científic comunicarà per correu electrònic als autors l'acceptació, denegació o canvis aconsellats en aquests resums en un termini màxim de 15 dies a partir de la recepció del resum de la comunicació. Acceptada la comunicació, el text complet haurà de ser lliurat seguint les normes proposades pel Comitè científic abans del 10 de setembre de 2018, per disposar del llibre de ponències i comunicacions durant les mateixes sessions del Congrés.
 

El XVI Congrés nacional i XI internacional d'Història de la Infermeria està coorganitzat pel Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (Coiba), la Universitat dels Illes Balears (UIB) i el Seminario Permanente para la Investigación de la Historia de la Enfermería. S'hi abordaran qüestions de gran interès com l'aportació de les infermeres a l'abordatge dels diferents problemes sanitaris i socials als quals s'ha enfrontat la nostra societat en les últimes dècades.


La cita s'estructurarà al voltant de sis àrees temàtiques: El valor de la investigació històrica en la consolidació de la professió infermera; poder i influència professional de les infermeres en la Història; relacions de la Infermeria amb altres disciplines des de la perspectiva històrica; influència de les infermeres en l'àmbit sanitari; les infermeres en els conflictes bèl·lics i les catàstrofes; i els escenaris de la cura: arquitectura i patrimoni material i immaterial.
 

Hi quotes especials per als col·legiats del Coiba, estudiants, o assistents al congrés de forma virtual. A més, s'han organitzat dos tallers a l'inici i final del congrés. Tota la informació està disponible a la mateixa pàgina web. El programa complet es pot trobar a la pàgina web: www.congresohistoriaenfermeria.com

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.