Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Nota per als col·legiats. El Coiba desitjaria organitzar cursos de preparació per a les oposicions també a Menorca i Eivissa
22/06/18
Nota per als col·legiats. El Coiba desitjaria organitzar cursos de preparació per a les oposicions també a Menorca i Eivissa
Nota per als col·legiats. El Coiba desitjaria organitzar cursos de preparació per a les oposicions també a Menorca i Eivissa
Fins al moment, les empreses contactades ofereixen l'opció de realitzar el curs online i no tenen disponibilitat per realitzar-los de forma presencial

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (Coiba), davant les legítimes queixes de col·legiats de Menorca i Eivissa, que sol·liciten un curs presencial de preparació de les oposicions en els seus llocs de residència, vol oferir a tots els col·legiats una explicació de la situació actual.

El Coiba, amb més de 6.000 professionals d'Infermeria col·legiats en totes les illes, està interessat i disposat a organitzar cursos de preparació d'oposicions a Mallorca, Menorca i Eivissa. Per a això, es va posar en contacte fa ja molts mesos amb diferents empreses dedicades específicament a la preparació d'oposicions en l'àmbit sanitari.

No obstant això, el nostre desig inicial d'organitzar cursos presencials a les tres illes s'ha vist truncat per una sèrie de raons.

En primer lloc, per a aquest tipus de cursos de llarga durada i alta competitivitat, el Coiba subscriu acords amb empreses de formació amb bona reputació i resultats contrastats. Aquestes empreses, però, no sempre tenen disponibilitat per oferir tots els cursos que se'ls demanen.

La coincidència d'oposicions en moltes comunitats autònomes i la llarga durada dels cursos (uns nou mesos), ha suposat una gran demanda dels seus professors, que viatgen per tot el país cada dia fent classes. A més, les empreses requereixen un nombre força alt d'inscrits per curs (45 o 50, generalment) que s'ha de mantenir al llarg de tot l'any, cosa que no sempre és fàcil a Menorca i Eivissa, tenint en compte els torns dels professionals.

Finalment, les dificultats per traslladar-se a Menorca i Eivissa, sobretot en els mesos d'hivern, en què -evidentment- cal mantenir les classes, fa molt difícil per a aquestes empreses a impartir els cursos allà, per haver d'estar un dia en un lloc i el següent a l'altra punta del país.

Des del Coiba seguim oberts i intentem que alguna de les empreses de prestigi s'avingui a organitzar aquest curs a Menorca o Eivissa, però fins al moment no ho hem aconseguit, ja que no els resulta possible i / o econòmicament interessant per nombre d'alumnes, pèrdua de temps en desplaçament o cost.

En aquest moment, l'opció que podem oferir als col·legiats de Menorca, Eivissa i Formentera és la preparació de les oposicions a distància. En tot cas, estam oberts a propostes o suggeriments d'empreses solvents que poguessin estar interessades a realitzar aquests cursos presencials. En el cas que algun col·legiat /da conegui alguna possibilitat, agrairíem que ens la transmeti perquè realitzem les gestions necessàries, en benefici de tots els col·legiats.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.