Portada / ACTUALITAT / Subvencions i premis oberts / Premis Agenda 2030 per a la Transformació Social i el Desenvolupament Humà Sostenible per a TFG i TFM de la UIB
09/07/18
Premis Agenda 2030 per a la Transformació Social i el Desenvolupament Humà Sostenible per a TFG i TFM de la UIB
Premis Agenda 2030 per a la Transformació Social i el Desenvolupament Humà Sostenible per a TFG i TFM de la UIB
Primer termini: Sol·licitud: del dia 9 de juliol al 8 de setembre de 2018 Segon termini: Sol·licitud: de l'1 de febrer al 2 de març de 2019

En el marc del compromís adquirit per la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb la implementació de l’Agenda 2030, l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) i el Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable convoquen els Premis Agenda 2030 per a la Transformació Social i el Desenvolupament Humà Sostenible per a treballs de fi de grau (TFG) i treballs de fi de màster (TFM) dels estudis oficials de la UIB presentats en els cursos acadèmics: 2015-16, 2016-17 i 2017-18.

 

Fruit d'aquest compromís, la present convocatòria neix amb l'objectiu de premiar els treballs de l'alumnat que hagi realitzat el seu TFG o TFM sobre algun/s dels ODS establerts per l'Agenda 2030 en matèria de desenvolupament humà sostenible i transformació social a escala local i/o global classificats de la següent manera:

1.Persones: erradicar la pobresa, lluitar contra la fam, protegir la salut, garantir una educació de qualitat i inclusiva, i assolir la igualtat de gènere (ODS 1, 2, 3, 4 i 5).

2.Prosperitat: promoure l’ús d’energies renovables, treballar per l’ocupació digna, fomentar la innovació sostenible i la millora de les infraestructures, reduir les desigualtats i afavorir ciutats i comunitats sostenibles (ODS 7, 8, 9, 10 i 11).

3.Planeta: garantir l’accés a l’aigua potable, promoure un consum responsable, lluitar contra el canvi climàtic i preservar la vida submarina i d’ecosistemes terrestres (ODS 6, 12, 13, 14 i 15).

4.Pau: assolir la pau i la justícia social, en un marc de llibertat (ODS 16).

5.Partenariat: promoure aliances, enfortir mitjans d’implementació i revitalitzar la col·laboració per assolir els ODS (ODS 17).

 

Els treballs TFG/TFM avaluats entre el 2015 i el 2018 es poden presentar indistintament en qualsevol dels dos terminis:

Primer termini:

 Sol·licitud: del dia 9 de juliol al 8 de setembre de 2018

Segon termini:

 Sol·licitud: de l'1 de febrer al 2 de març de 2019

Amb l'objectiu de premiar la contribució dels treballs a la promoció i/o consecució dels objectius establerts a l'Agenda 2030,  s'estableixen les categories de premis següents a cada un dels terminis:

 

Per als TFG s'atorgaran els premis següents:

•1r premi: dotació econòmica de 1.000 euros i diploma acreditatiu emès per la UIB.

•2n premi: dotació econòmica de 500 euros i diploma acreditatiu emès per la UIB.

Per als TFM s'atorgaran els premis següents:

•1r premi: dotació econòmica de 1.000 euros i diploma acreditatiu emès per la UIB.

•2n premi: dotació econòmica de 500 euros i diploma acreditatiu emès per la UIB.

Més informació i full de participació

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.