Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Lliurament de les insígnies d'or i d'argent a les infermeres de Menorca
05/07/18
Lliurament de les insígnies d'or i d'argent a les infermeres de Menorca
Lliurament de les insígnies d´or i d´argent a les infermeres de Menorca
Tres infermeres van rebre la insígnia d'or per la seva jubilació i dues més la insígnia de plata en complir 25 anys de col·legiació

La Delegació del Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears a Menorca, presidida per Mª Carmen Dopazo Barreiro, va celebrar el passat dia 29 de juny la seva cerimònia de lliurament d'insígnies d'or a les infermeres jubilades i d’argent a les que havien complert 25 anys de col·legiació.

Durant l'acte, celebrat al Restaurant el Grill, es va fer entrega de les insígnies d'or a les col·legiades Mª del Pilar Alzina Sotes, Margarita Carreras Clar, i Ángeles Garriga Sans, per la seva jubilació. Així mateix, es van lliurar les insígnies d'argent pels 25 anys de col·legiació a Macarena Lucas de Francisco i Margarita Sara Mascaró Pons.

A l'acte també hi van assistir Bàrbara Duc González, directora d'Infermeria de l'Hospital Mateu Orfila; Margarita Cases Sanchis, Adjunta d'Infermeria de l'Hospital Mateu Orfila; Ana Mª Jiménez López, vicepresidenta del Coiba a Menorca; Sol Ferrer Fornals, secretària del Coiba a Menorca; Catalina Gomis Bosch, advocada de la delegació, i Rosalía Pallicer Sintes, auxiliar administrativa de la delegació.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.