Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Últims dies per presentar propostes de comunicacions a la XVI Congrés nacional i XI internacional d'Història de la Infermeria
10/07/18
Últims dies per presentar propostes de comunicacions a la XVI Congrés nacional i XI internacional d'Història de la Infermeria
Últims dies per presentar propostes de comunicacions a la XVI Congrés nacional i XI internacional d´Història de la Infermeria
L'esdeveniment es celebrarà a Palma entre el 29 i el 31 d'octubre sota el lema "Poder i influència de les infermeres en la Història"

El dia 15 de juliol acaba el termini per a la presentació de propostes per al XVI Congrés nacional i XI internacional d'Història de la Infermeria, coorganitzat pel Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears, la Universitat dels Illes Balears i Seminario Permanente para la Investigación de la Historia de la Enfermería.

L'organització ha decidit oferir tres opcions de comunicació al congrés, afegint a les dues habituals (oral i en pòster) una tercera, la virtual, per a aquelles persones que no puguin desplaçar-se físicament a Palma però que desitgen formar part d'aquest projecte de recuperació de la Història de la Infermeria. Aquestes són les condicions específiques per a la presentació de cadascuna de les modalitats:

1. Comunicació oral. S'ha de presentar un resum amb les característiques recollides a la web del Congrés, abans del 15 de juliol. Un cop acceptada, es lliurarà el text complet abans del 10 de setembre.

2. Comunicació pòster. S'ha de presentar un resum amb les característiques recollides a la web del Congrés, abans del 15 de juliol. Un cop acceptades, les característiques del pòster que s'exposarà durant les sessions del Congrés són: 120 cm. d'alt per 80 cm. d'ample. El pòster es durà imprès en paper i s'exposarà en el lloc que s'habiliti per a aquesta exposició. Abans del 10 de setembre, s'ha de lliurar també en format PDF a la Secretaria del Congrés.

3. Comunicació virtual. Respon en tot a les característiques de les comunicacions orals, es lliuraran també a la Secretaria del Congrés en format Word i estaran en obert al web del Congrés durant els dies de celebració del mateix, perquè tots els congressistes puguin accedir-hi.

Llibre amb els treballs finalment exposats

Les comunicacions presencials i virtuals seran publicades en format paper, a la manera tradicional, en un llibre del congrés, i també en format digital en ebook. Actualment es pot veure i descarregar gratuïtament l'ebook l'anterior Congrés d'Història de la Infermeria, celebrat a Salamanca el maig de l'any passat en aquesta web: http://www.portalhiades.com.

A més, les comunicacions en format pòster també seran inclosos en l'edició digital de les actes del Congrés, quedant a disposició no només dels congressistes, sinó tot el públic general. Per a més informació i temàtiques del congrés, si us plau visiti la nostra pàgina web: www.congresohistoriaenfermeria.com

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.