Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / Obert el termini per enviar declaracions d'interès en el programa BPSO Illes Balears
11/07/18
Obert el termini per enviar declaracions d'interès en el programa BPSO Illes Balears
Obert el termini per enviar declaracions d´interès en el programa BPSO Illes Balears
Els centres assistencials públics interessats en enviar la documentació poden fer-ho fins el 16 de juliol

Poden ser candidats aquells centres assistencials públics del Sistema Nacional de Salud, situats a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, interessats en implantar Guies de Bones Pràctiques de RNAO. El termini per enviar la Declaració d'Interès en el programa BPSO Illes Balears romandrà obert fins al 16 de juliol.

Tant el formulari de sol·licitud com les cartes de suport s'hauran d'enviar a bpsobalears@ibsalut.es i, a més, s'han de presentar amb la signatura original electrònica, dins del termini d'enviament de la documentació. S'utilitzaran les opcions d'enviament amb confirmació de recepció i confirmació de lectura.

Per a més informació, podeu consultar la convocatòria i les instruccions.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.