Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA convoca beques per valor de 90.000 euros per a la formació i divulgació del coneixement infermer
23/07/18
El COIBA convoca beques per valor de 90.000 euros per a la formació i divulgació del coneixement infermer
El COIBA convoca beques per valor de 90.000 euros per a la formació i divulgació del coneixement infermer
El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears obre el termini per a presentació de sol·licituds: 70.000 euros per a ajudes a la formació i 20.000 per la presentació de comunicacions o pòsters en congressos i jornades durant el 2018

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears ha llançat el seu programa anual de beques per a fomentar la formació de les infermeres que treballen en la comunitat autònoma i la difusió del coneixement infermer generat a Balears.

En total, el Coiba posa a disposició dels seus col·legiats 70.000 euros per ajudar a cobrir les despeses derivades de la matrícula en activitats formatives impartides per organismes oficials, fins a un màxim del 60% del cost de matrícula. Poden optar als ajuts aquells col·legiats que hagin realitzat els cursos de formació entre l'1 de setembre de 2017 (quan va acabar l'anterior convocatòria) i el 31 d'agost de l'2018.

D'altra banda, el Coiba destinarà 20.000 euros a promoure la difusió del coneixement infermer generat a Balears en congressos i jornades, ja siguin locals, nacionals o internacionals. La insularitat suposa, en moltes ocasions, una dificultat afegida per a les infermeres investigadores que vulguin presentar els resultats dels seus projectes en congressos de fora de la comunitat autònoma. Per això, el Coiba destina anualment part de les quotes col·legials a cobrir les despeses de desplaçament i participació en aquests esdeveniments professionals per a la presentació de pòsters o comunicacions.

Aquests ajuts, que també poden sol·licitar-se per congressos o jornades que se celebren a la nostra comunitat autònoma, arriben a un màxim de 400 euros per sol·licitud. Els ajuts, però, exclouen la participació en congressos o jornades sense presentació de treballs, ja que la seva finalitat és precisament fomentar la divulgació dels estudis i investigacions que s'hagin realitzat a la nostra comunitat autònoma.

Donada la gran activitat formativa i investigadora de les infermeres a Balears, el Coiba va decidir fa uns anys incrementar el pressupost destinat a beques fins a arribar als 90.000 euros actuals, amb l'objectiu de poder ampliar l'accés a la formació contínua i especialitzada, i a la investigació de les gairebé 6.300 infermeres que exerceixen a Balears.

Terminis

Els col·legiats de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera poden presentar les seves sol·licituds en qualsevol de les tres seus insulars del Coiba (veure www.infermeriabalear.com)

El termini màxim de presentació de les sol·licituds per a beques de formació és l'11 d'octubre (inclòs), la publicació de la llista provisional el 19 de novembre i la resolució definitiva el 14 de desembre.

Per als ajuts a la divulgació del coneixement infermer, el termini de presentació de sol·licituds és fins al 23 de novembre (inclòs), amb la resolució provisional el 10 de desembre i la definitiva el 21 de desembre.

Més informació a www.infermeriabalear.com

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.