Portada / PROFESSIÓ / Documents d'interès i Eines de Treball / Publicació _ El futuro del cuidado: Comprensión de la ética del cuidado y práctica enfermera
23/07/18
Publicació _ El futuro del cuidado: Comprensión de la ética del cuidado y práctica enfermera
Publicació _ El futuro del cuidado: Comprensión de la ética del cuidado y práctica enfermera
El Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona (Coib) publica aquest document fruit de les dues conferències i la sessió de treball amb la prestigiosa investigadora americana Joan Tronto

Presentam aquí la publicació digital “El futuro del cuidado: Comprensión de la ética del cuidado y práctica enfermera”,  fruit de les dues conferencies i de la sessió de treball amb infermeres expertes, que es van dur a terme en el marc del Seminari Permanent “Significació de la cura més enllà de la malaltia i l de l’hegemonia econòmica”, organitzat pel Col·legi Oficial d’ Infermeres i Infermers de Barcelona, que en la seva primera edició al 2016 va comptar amb la presència de la prestigiosa investigadora americana Joan Tronto.

 La Dra. Joan Tronto és reconeguda internacionalment per les seves aportacions sobre el tenir cura com un element de bé públic i una postura moral de la societat i les seves institucions.

El treball de Joan Tronto s’ha centrat els últims anys en posar de relleu com les societats occidentals estan fallant en el que és una de les principals responsabilitats dels ciutadans. Per ella les prioritats de la societat neoliberal basades en mercats econòmics, han creat un dèficit democràtic sobre l’atenció i cura a les persones.

Descarrega gratuïta, gràcies al Coib.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.