Portada / PROFESSIÓ / Documents d'interès i Eines de Treball / Informe "Los servicios sanitarios de las Comunidades Autónomas 2018"
11/09/18
Informe "Los servicios sanitarios de las Comunidades Autónomas 2018"
Informe "Los servicios sanitarios de las Comunidades Autónomas 2018"
La Federación de Asociaciones para la Defensa de la Sanidad Pública publica la XV edició d'aquest informe anual en què analitza l'estat "de salut" de la Sanitat espanyola

Des de l'any 2004 des de la Federación de Asociaciones para la Defensa de la Sanidad Pública (FADSP) es duu realitzant informes sobre la situació sanitària a les CCAA. L'objectiu és avaluar les diferències als sistemes sanitaris autonòmics presents des del finançament de les transferències sanitàries a les Comunitats Autònomes el 2001 i poder analitzar si el procés de transferències havia incrementat aquestes diferències i com havien canviat aquestes (en cas d'haver-ho fet) amb el pas del temps. 

Pots consultar l'informe del 2018 o descargarlo clicando AQUÍ

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.