Portada / I + D + i / Col·laboració en estudis / Enquesta: Avalua com a infermer a la Sanitat espanyola
16/10/18
Enquesta: Avalua com a infermer a la Sanitat espanyola
Enquesta: Avalua com a infermer a la Sanitat espanyola
Breu enquesta sobre la professió

Un any més volem animar-te a participar en la cinquena edició del Monitor de Reputació Sanitària (MRS), un macro estudi que avalua a tots els actors del Sistema Sanitari espanyol amb criteris independents i científics. I com no podia ser d'una altra manera, l'opinió de la nostra professió resulta sempre clau en aquests resultats.

Et demanem que participis com a expert en sanitat dedicant uns minuts a emplenar un qüestionari anònim i senzill al que pots accedir en aquest link. La participació en l'estudi comporta una gratificació de 20 euros que serà remès a través d'un val descompte intercanviable a Amazon.

L'Organització Col·legial d'Infermeria considera absolutament prioritari i fonamental que l'opinió de les infermeres/s estigui present de forma massiva en les diferents valoracions sobre hospitals, serveis clínics, productes sanitaris, etc. i per això et preguem que dediqui uns pocs minuts a contestar el qüestionari.

Estem davant l'únic estudi independent que compta amb un Consell Assessor integrat per professionals sanitaris (els presidents dels Consells Generals d'Infermers i Metges) així com pacients i periodistes sanitaris (a través de les seves corresponents associacions) i persones de reconegut prestigi i una àmplia trajectòria en llocs de responsabilitat de la sanitat espanyola.

El MRS compta amb l'aval de Merco –el Monitor Empresarial de Reputació Corporativa—que s'elabora anualment a Espanya i en altres vuit països. L'elaboració de l'estudi serà realitzada per Anàlisi i Recerca, primer institut espanyol de recerca de mercats. A més, els criteris d'avaluació de MRS i els seus criteris de ponderació seran públics i publicats en www.merco.info .

Pots participar en l'estudi fent clic aquí: Encuesta

Moltes gràcies per la seva participació

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.