Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / Margalida Miró Bonet: "Els metges cercaven infermeres hàbils, dòcils i que no els contradiguessin"
04/11/18
Margalida Miró Bonet: "Els metges cercaven infermeres hàbils, dòcils i que no els contradiguessin"
Margalida Miró Bonet: "Els metges cercaven infermeres hàbils, dòcils i que no els contradiguessin"
Amb motiu de la seva participació en el XVI Congrés Nacional i XI Internacional d'Història de la Infermeria, la professora i infermera dóna el seu punt de vista sobre la situació de la infermera al tardofranquisme, un moment històric que ha marcat el present de la professió

Margalida Miró Bonet és professora titular del departament d'Infermeria i Fisioteràpia de la UIB. La seva tesi doctoral es va centrar en els discursos i les relacions de poder que varen constituir la identitat de les professionals d'Infermeria entre els anys 1956 i 1976 a Espanya, des d'una perspectiva crítica.

Entrevista completa, a l'Ara Balears.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.