Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA lamenta la imatge estereotipada que transmet la "infermera" Tania
07/11/18
El COIBA lamenta la imatge estereotipada que transmet la "infermera" Tania
El COIBA lamenta la imatge estereotipada que transmet la "infermera" Tania
Aquesta figura, creada per una marca de joguines per promocionar els "ninots neonats", no es correspon amb la realitat de les infermeres a Espanya

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (Coiba) ha tingut coneixement de l'arribada d'un nou producte al catàleg de joguines infantils de cara al Nadal: els "ninots nounats" promocionats per la "infermera Tania". Aquesta "infermera" no representa una imatge real de les infermeres al nostre país, que no treballen amb faldilla ni porten còfia.

"Les infermeres no ens sentim representades per aquesta imatge, que simplement respon a un clixé estereotipat. Ens agradaria que els fabricants de joguines tractin la nostra professió amb més respecte i correcció, traslladant als infants una imatge més actual i realista del què fem i com vestim les infermeres ", ha declarat Rosa Maria Hernández, presidenta del Coiba.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.