Portada / I + D + i / Col·laboració en estudis / Estudi sobre Intervenció en Sobrepès i Obesitat
13/11/18
Estudi sobre Intervenció en Sobrepès i Obesitat
Estudi sobre Intervenció en Sobrepès i Obesitat
Qüestionari

En el Departament de Psicologia Clínica, Psicobiologia i Metodologia de la Universitat de la Laguna (Espanya) s'està duent a terme una recerca sobre el tractament per al sobrepès i l'obesitat des de la Psicologia.

Adjuntem qüestionari que forma part d'aquesta recerca, que serà d'especial rellevància per a una tesi doctoral que s'està realitzant. Per això, se sol·licita la seva participació en el mateix, que serà totalment anònima i per a l'emplenament de la qual únicament requerirà uns 10 minuts. L'enviament del qüestionari emplenat per vostè, suposarà el seu consentiment exprés perquè els resultats siguin utilitzats únicament amb finalitats de recerca.

A més, seria molt interessant que vostè pogués difondre aquesta enquesta entre aquells professionals del seu àmbit de treball (Medicina, Nutrició i Dietètica, Intervenció psicològica en sobrepès, Infermeria, Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, etc. ...) que consideri poden participar en l'estudi.

Aquesta participació ens oferirà informació sobre les aproximacions terapèutiques dels diferents professionals dedicats a combatre el sobrepès i l'obesitat, així com les dimensions psicològiques implicades en major mesura en aquestes aproximacions.

Si vostè té alguna qüestió, no dubti a contactar amb Jose Miguel Ramos del Pi a través del següent correu electrònic: alu0101183169@ull.edu.es  

Enllaç del Qüestionari: https://goo.gl/forms/JTm6ZVhYdDC7MK253

Moltes gràcies per la seva col·laboració.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.