Portada / PROFESSIÓ / Documents d'interès i Eines de Treball / Informe de l'Organització Mundial de la Salut sobre el consum d'alcohol 2012 (en anglés)
14/11/18
Informe de l'Organització Mundial de la Salut sobre el consum d'alcohol 2012 (en anglés)
Informe de l´Organització Mundial de la Salut sobre el consum d´alcohol 2012 (en anglés)
Inclou dades de la Unió Europea, Noruega i Suïssa

L'alcohol és una de les tres àrees prioritàries d'acció en salut pública a nivell mundial. Encara que solament la meitat de la població global beu alcohol, aquesta és la tercera causa principal de malaltia i mort prematura al món. A Europa, l'alcohol és també el tercer factor principal de risc de malaltia i mortalitat, després del tabac i l'alta pressió arterial.

Aquest informe presenta una revisió de la literatura sobre polítiques efectives contra el consum d'alcohol, i inclou dades de la Unió Europea, Noruega i Suïssa, sobre el consum d'alcohol, conseqüències i polítiques.

http://www.euro.who.int/__data/assets/pdf_file/0003/160680/e96457.pdf

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.