Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / Mònica Yern, infermera de Pediatria a Sant Josep: «Els nostres pacients han d'estar acompanyats pels seus éssers estimats»
26/11/18
Mònica Yern, infermera de Pediatria a Sant Josep: «Els nostres pacients han d'estar acompanyats pels seus éssers estimats»
Mònica Yern, infermera de Pediatria a Sant Josep: «Els nostres pacients han d´estar acompanyats pels seus éssers estimats»
Mònica repassa els seus passos fins a arribar a ser infermera i detalla quin és el seu paper actual, com a infermera gestora de casos.

"No pens en altra professió a la qual m'hagués volgut dedicar si no fos infermera. Tinc molt clar que m'agrada la infermeria de Pediatria. Dins de la professió toc diversos àmbits, estic al Col·legi d'Infermeria i sóc professora associada de la UIB, i tots m'agraden: la gestió, la docència, la recerca, la formació". 

Llegeix l'entrevista completa al Periódico de Ibiza y Formentera

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.