Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Gran èxit de la ruta guiada pels antics hospitals i centres assistencials de Palma
28/11/18
Gran èxit de la ruta guiada pels antics hospitals i centres assistencials de Palma
Gran èxit de la ruta guiada pels antics hospitals i centres assistencials de Palma
Unes 40 persones varen gaudir d’aquesta activitat organitzada pel COIBA i dirigida per l’historiador Gaspar Valero

Al voltant de 40 persones, entre infermeres col·legiades, familiars, amics i públic en general, varen participar en la primera edició de la Ruta pels antics hospitals de Palma, organitzada pel Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA).

La ruta, que va començar al brollador de La Rambla, havia estat dissenyada per l’historiador i escriptor Gaspar Valero i Martí, qui va  explicar interessants dades sobre els antics centres assistencials a Palma, com -entre d’altres- l’Hospital General, el de Santa Maria Magdalena, la Casa de la Misericòrdia i es Camp Roig, la Reial Casa General d’Expòsits de Mallorca, l’antic Hospital del Sant Esperit o la Casa dels Socorros.

Al llarg de gairebé tres hores, l’expert va presentar dades i explicar interessants històries en una visita plena de curiositats sobre com era Palma molt abans de convertir-se en la ciutat que coneixem actualment.

Degut a l’èxit d’aquesta convocatòria, el COIBA ja ha organitzat una segona edició per al proper dimarts 11 de desembre.  A més a més, es preveu fer-ne més després de les festes de Nadal.

La visita és totalment gratuïta i es realitza a peu, recorrent el centre de Palma. Les persones interessades en participar-hi ja es poden apuntar en llista d’espera escrivint a coiba.pm@infermeriabalear.com o telefonant al 971.462728 . És important indicar el número de col·legiat i si anirà acompanyat. La visita és prioritària per a col·legiats, però altres persones també s’hi poden sumar.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.