Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Informació als col·legiats
10/12/18
Informació als col·legiats
Informació als col·legiats
Aquest col·legi ja ha iniciat els tràmits per esbrinar qui és la persona -no col·legiada a Balears- que es fa fotografiar amb l’uniforme de l'Hospital de Manacor i en instal·lacions del Servei de Salut

Des del Coiba consideram intolerable la utilització de l'uniforme, les instal·lacions, els instruments de treball i el nom de la nostra professió per a finalitats que res tenen a veure amb la infermeria. Això suposa no només un mal ús sinó també una falta de respecte cap a les companyes i companys infermers que s'esforcen cada dia per fer bé la seva feina i combatre imatges falses i estereotipades de la professió. L’actuació és encara més greu quan el menyspreu cap a la professió prové precisament de qui l’exerceix.

Aquest col·legi ja ha iniciat els tràmits per esbrinar qui és aquesta persona que es fa fotografiar amb l’uniforme de l'Hospital de Manacor i en instal·lacions de la sanitat pública del Servei de Salut de les Illes Balears. Com es pot comprovar en el cercador públic de col·legiats a la nostra web, obligatori per llei *  (https://www.infermeriabalear.com/buscador_colegiados.php?lan=2 ), cap persona amb aquest nom i llinatges figura col·legiada a Balears. El Coiba està investigant la situació per aclarir-la i estudiar les opcions de resposta.

Volem donar les gràcies a totes les infermeres i infermers indignats que heu alçat la veu contra el mal ús i la falta de respecte cap a la nostra imatge professional.

* Ley Omnibus. Ley 25/2009 del 22 de diciembre, de modificación de diversas leyes para su adaptación a la ley sobre el libre acceso a las actividades de servicio y su ejercicio.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.