Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / Estudi publicat al BMJ_La manca d'infermeres augmenta la mortalitat hospitalària
17/12/18
Estudi publicat al BMJ_La manca d'infermeres augmenta la mortalitat hospitalària
Estudi publicat al BMJ_La manca d´infermeres augmenta la mortalitat hospitalària
Una investigació de la Universitat de Southampton suggereix que les polítiques que fomenten el major ús d'auxiliars d'Infermeria per compensar l'escassetat d'infermeres poden posar vides en perill

El risc de morir en un hospital augmenta de forma important quan el nombre d'infermeres és insuficient (per sota de la ràtio establerta). Això és així fins i tot encara que les infermeres siguin substituïdes per auxiliars d'Infermeria, segons un estudi publicat al British Medical Journal Quality and Safety.

L'estudi adverteix també que per cada hora menys d'atenció infermera per pacient durant els primers cinc dies d'ingrés a l'hospital, el risc de mort augmenta en un 3 per cent.

Accés a l'article Nurse staffing, nursing assistants and hospital mortality: retrospective longitudinal cohort study.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.