Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / Nova convocatòria del Global Nursing Leadership Institute
27/12/18
Nova convocatòria del Global Nursing Leadership Institute
Nova convocatòria del Global Nursing Leadership Institute
El termini per a la presentació de sol·licituds és del 2 al 31 de gener de 2019

El Global Nursing Leadership Institute (GNLI) és un programa del Consell Internacional d'Infermeres per promoure el lideratge estratègic d'infermeres a tot el món amb l’objectiu d’impulsar polítiques de millora en la salut de les persones, la sanitat i la professió. A través d'aquest programa, les infermeres líders participants reforçaran les seves habilitats professionals, polítiques i de formulació de polítiques que resulten necessàries per actuar amb major eficàcia en escenaris tan exigents com els actuals.

Contingut del programa

El GNLI 2019 consta de tres mòduls que es realitzen en un termini de cinc mesos (de juliol a novembre). El seu enfocament serà el paper de la infermeria per contribuir a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, en particular en els següents tres temes:

1. La cobertura sanitària universal i la salut com a dret humà (Objectiu 3).

2. El plantejament d'atenció primària (Objectiu 3).

3. La igualtat de gènere (Objectiu 5).

El termini per a la presentació de sol·licituds per participar en el GNLI 2019 és del 2 al 31 de gener de 2019. El procés de selecció és competitiu. Més informació a aquest link.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.