Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / Publicada la guia "Participación Comunitaria: Mejorando la salud y el bienestar y reduciendo desigualdades en salud"
10/01/19
Publicada la guia "Participación Comunitaria: Mejorando la salud y el bienestar y reduciendo desigualdades en salud"
Publicada la guia "Participación Comunitaria: Mejorando la salud y el bienestar y reduciendo desigualdades en salud"
Recull onze projectes de participació comunitària que s'estan desenvolupant en deu comunitats autònomes, entre elles Illes Balears

El Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social i l'Institut Aragonès de Ciències de la Salut (IACS) han editat la guia “Participación Comunitaria: Mejorando la salud y el bienestar y reduciendo desigualdades en salud” adaptada de la Guia NICE NG44: « Community engagement: improving health and wellbeing and Reducing health inequalities »

Aquesta guia és el resultat d'un treball d'avaluació i reflexió sobre la seva aplicabilitat en onze projectes de participació comunitària que s'estan desenvolupant en deu de les nostres comunitats autònomes.

La difusió i implementació de la present guia a l'estat espanyol permetrà comparar «el que s'està fent» amb «el que es proposa fer o deixar de fer» en participació comunitària des de l'evidència científica, facilitant la presa de decisions per a la posada en marxa de noves accions, i promovent l'avaluació i / o el redisseny de programes o intervencions que ja estiguin funcionant.

Accés a la guía completa.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.