Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / Sis infermeres elaboren una guia per estandarditzar les cures als infants ostomitzats
11/01/19
Sis infermeres elaboren una guia per estandarditzar les cures als infants ostomitzats
Sis infermeres elaboren una guia per estandarditzar les cures als infants ostomitzats
Aproximadament un miler d’infants viuen amb una ostomia a Espanya

L'augment del nombre de casos de grans prematurs i la major supervivència infantil han fet que les ostomies en infants també s'incrementin i amb elles la necessitat d'unes cures específics i molt necessaris per millorar la seva qualitat de vida.

Per això, sis infermeres han elaborat, en col·laboració amb l'empresa Coloplast, la primera Guia d'Atenció Integral a l’infant ostomitzat.

Les professionals són Ana Martínez i Antonia Valero, infermeres del Hospital General Universitario de Castellón, Ester Sánchez, de la Unidad de Fracaso Intestinal del La Paz (Madrid), María Jesús Guijarro, responsable de la consulta infermera d’ostomia pediàtrica del 12 de Octubre (Madrid), i Consuelo Martín, infermera estomaterapeuta de l’Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona).

Link d'accés a la Guía de Atención Integral al Niño Ostomizado.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.