Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / La infermeria és la professió que més confiança dóna als nord-americans
16/01/19
La infermeria és la professió que més confiança dóna als nord-americans
La infermeria és la professió que més confiança dóna als nord-americans
El portal analític Gallup va posar en marxa una enquesta que va reflectir que el 84% de participants creu que la infermeria és la professió més ètica i honesta

Aquest sondeig es realitza de forma anual des de 1976 i demana valorar amb "molt baixa, baixa, mitja, alta o molt alta" la honestitat i ètica d'algunes professions per part dels ciutadans dels Estats Units. 

El resultat no ha estat una sorpresa, ja que les infermeres lideren la clasificació des de fa 17 anys. A la llista també es troben altres professions sanitàries, com els metges, que ocupen el segon lloc amb un 67%. Per altra banda, els oficis menys valorats són: membres del congrés, venedors de cotxes i treballadors de telemàrqueting.

Llegeix els resultats complets AQUÍ 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.