Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / El pressupost de 2019 per al Ministerio de Sanidad augmenta un 41%
15/01/19
El pressupost de 2019 per al Ministerio de Sanidad augmenta un 41%
El pressupost de 2019 per al Ministerio de Sanidad augmenta un 41%
Dels més de 3.100 milions repartits, aproximadament 2.700 aniran destinats a Serveis Socials (un 41% més); 364, a Sanitat i Consum; i 52 milions, als serveis generals

La ministra de Sanidad, Consumo y Bienestar Social, María Luisa Carcedo, ha presentat les partides dels Pressuposts Generals de l'Estat, que pretenen augmentar notablement la partida dedicada a millores sociosanitàries.

L'estratègia del Gobierno incrementa l'atenció sobre el finançament de la Dependència, que rebrà durant 2019 la partida més alta des de que es va crear el Sistema de Dependència, amb un total de 2.231 milions d'euros. També fa referència als copagaments farmacèutics i dona el primer pas per suprimir els introduïts amb el RD 16/2012, incloent mesures dirigides a diversos col·lectius en situació de vulnerabilitat. 

Els pressuposts encara han d'aconseguir el suport per sortir endavant, cosa que, pel moment, no està assegurat.

Llegeix la informació completa, amb totes les partides detallades a la nota del Ministerio

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.