Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / El Grup CuRes, d'investigació sobre cures, s'integra com ja equip consolidat a l'IdISBa
14/01/19
El Grup CuRes, d'investigació sobre cures, s'integra com ja equip consolidat a l'IdISBa
El Grup CuRes, d´investigació sobre cures, s´integra com ja equip consolidat a l´IdISBa
El grup "Cures, Cronicitat i Evidències en Salut" és el primer que es centra a investigar sobre cures i que està liderat per infermeres

Les principals línies de recerca del grup són la cronicitat, la dependència, les cures pal·liatives i la investigació crítica en salut.

El dijous, 10 de gener, els seus més de 40 integrants varen mantenir una reunió oberta per tractar l'estratègia de difusió dels projectes actius en aquests moments i aconseguir la incorporació de més investigadors. Segons Noemí Sansó, infermera, doctora i colíder de CurEs, esperen que les línies d'investigació vagin creixent i es generin altres grups per diversificar els continguts"

Llegeix el reportatge complet del Salut i Força, AQUÍ.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.