Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / La sindemia mundial de l'obesitat, la desnutrició i el canvi climàtic: informe de la Comissió Lancet
29/01/19
La sindemia mundial de l'obesitat, la desnutrició i el canvi climàtic: informe de la Comissió Lancet
La sindemia mundial de l´obesitat, la desnutrició i el canvi climàtic: informe de la Comissió Lancet
Aquesta Comissió d’experts internacionals recomana accions globals per fer front a l'obesitat

La desnutrició en totes les seves formes, inclosa l'obesitat, la desnutrició i altres riscos dietètics, és la principal causa de la mala salut a nivell mundial. En un futur pròxim, els efectes de la salut del canvi climàtic compondran considerablement aquests reptes de salut. El canvi climàtic pot considerar-se una pandèmia a causa dels seus amplis efectes sobre la salut dels humans i sobre els sistemes naturals que depenem (és a dir, la salut planetària).

Aquestes tres pandèmies: obesitat, desnutrició i canvi climàtic: representen una sindemia global que afecta a la majoria de la població de tots els països i regions de tot el món.

Nota: El terme "sindemia" es refereix a problemes de salut sinèrgics que afecten la salut d'una població en els seus contextos socials i econòmics

Accés gratuït (amb registre previ) a l’informe complet.

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.