Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / Entrevista a les infermeres del grup investigador CuRes al programa Vitamina 3, d'IB3 ràdio,
18/01/19
Entrevista a les infermeres del grup investigador CuRes al programa Vitamina 3, d'IB3 ràdio,
Entrevista a les infermeres del grup investigador CuRes al programa Vitamina 3, d´IB3 ràdio,
Noemí Sansó, Miguel Ángel Rodríguez i Isabel Camps representen als més de 40 integrants d'aquest equip de recerca integrat i liderat per infermeres

El programa Vitamina 3, de IB3 ràdio, ha comptat aquesta setmana amb la participació de tres representants del grup CuRes (“Cures, cronicitat i evidències en salut”), que pertany a l'IdISBa. Noemí Sansó, Miguel Ángel Rodríguez i Isabel Camps han parlat sobre les bases i els objectius del grup, conformat per més de 40 infermeres investigadores de Balears.

A més, el programa també ha dedicat un bloc a la infermera Carmen Cuadra, que ha obert l'espai de nutrició donant consells sobre com menjar amb consciència i així millorar la nostra digestió i no sentir-nos pesats.

Por la seva part, Mònica Yern, infermera pediàtrica, ha entrat telefònicament des d'Eivissa per informar, en plena epidèmia de grip, de com actuar quan els nins petits es contagien i pateixen febre alta: Quan cal començar a medicar?, en quins casos hem d'anar al metge?, de quines altres formes podem ajudar a baixar la febre?

Escolta el programa complet AQUÍ

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.