Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Representant del Coiba al Comitè d’Ètica Assistencial de les Illes Balears
08/02/19
Representant del Coiba al Comitè d’Ètica Assistencial de les Illes Balears
Representant del Coiba al Comitè d’Ètica Assistencial de les Illes Balears
S’obre el termini per a la presentació de candidatures d’infermeres de Balears interessades en participar en aquest comitè en representació del Coiba (un vocal). Fins al dia 21 de febrer, inclòs.

La Conselleria de Salut de les Illes Balears ha posat en marxa el procés de formació del Comitè d’Ètica Assistencial de les Illes Balears, d’acord amb el que preveu el Decret 3/2019, de 25 de gener, de creació del Comitè d’Ètica Assistencial de les Illes Balears i dels comitès d’ètica assistencial dels hospitals públics o privats de les àrees de salut de Menorca, d’Eivissa i Formentera, i d’Atenció Primària de Mallorca. (Link al Decret)

En aquest context, el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (Coiba) inicia el procés per seleccionar a la infermera o infermer que proposarà per formar part d’aquest Comitè com a vocal representant de l’òrgan professional.

La Junta de Govern del Coiba convida les infermeres interessades a enviar la seva sol·licitud amb l’acreditació de la seva experiència i/o formació en matèria de bioètica, tal com estableixen els criteris per ser vocal del Comitè d’Ètica Assistencial de Balears.

Els i les col·legiades de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera poden fer arribar les seves sol·licituds al Coiba de forma personal o mitjançant correu electrònic (coiba.pm@infermeriabalear.com ) , des d’avui, 8 de febrer, fins al dijous 21 de febrer (inclòs).

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.