Portada / ACTUALITAT / Subvencions i premis oberts / I Premi Sanofi Pasteur-Acadèmia Médica Balear a la Innovació en Gestió de la Vacunació a l´Atenció Primària 2019
08/02/19
I Premi Sanofi Pasteur-Acadèmia Médica Balear a la Innovació en Gestió de la Vacunació a l´Atenció Primària 2019
I Premi Sanofi Pasteur-Acadèmia Médica Balear a la Innovació en Gestió de la Vacunació a l´Atenció Primària 2019
El termini de presentació de propostes serà 7 d´abril de 2019 a les 24 hores

L´Acadèmia Mèdica Balear té entre els seus objectius el promoure totes aquelles activitats científiques que repercuteixin en una millora global de la salut pública.

Partint d'aquests principis l'Acadèmia Mèdica Balear i Sanofi-Pasteur convoquen aquest premi amb la finalitat de fomentar els programes innovadors en gestió de la vacunació a l’àmbit de l’atenció primària i la salut comunitària a las Illes Balears. Pot participar qualsevol persona, Equip d’Atenció Primària o grup de professionals sanitaris que treballin en aquests àmbits (sigui soci o no de l'AMB). El projecte però, ha de ser innovador i original.

1.           La proposta s’ha de presentar en format Word amb un màxim de 1.500 paraules. S’ha d’incloure el títol, descripció del projecte, que aporta d’original, pràctic i reproduïble, els autors/es, els beneficis per els professionals/persones, així com  reflectir els àmbits o espais on té lloc. Els autors/res estaran identificats únicament en  el primer full, amb el títol del treball, per permetre l’avaluació cega del mateix.

2.           S’ha d’enviar per correu electrònic a l'Acadèmia Mèdica Balear (ambalear@academia.cat)  identificant a l’assumpte que es tracta del "I PREMI SANOFI PASTEUR – AMB-2019" i sol·licitant confirmació de recepció.

3.           El tribunal estarà format pels membres de la Junta Permanent de la l'Acadèmia Mèdica Balear, la Coordinadora de Vacunes de la CAIB, a més d’un representant de Sanofi-Pasteur amb veu però sense vot. La decisió del tribunal serà inapel·lable. En prevenció de qualsevol conflicte d’interès, cap membre del tribunal avaluarà un projecte amb el que tingui alguna implicació, ni podrà optar al premi.

4.           El termini de presentació de propostes serà 7 d´abril de 2019 a les 24 hores.

5.           La dotació dels premis és la següent:

-             1er Premi: 1.700 euros

-             2on Premi: 1.150 euros

-             3er Premi: 1.150 euros

6.           La cerimònia de lliurament dels premis inclourà la presentació dels treballs premiats, que serà de caràcter obligatori. En cas d’impossibilitat d’assistir-hi personalment es pot delegar en alguna altra persona.

7.           La presentació d´una sol·licitud implica l´acceptació d´aquestes bases

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.