Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA convoca la segona edició Premi de Periodisme #InfermeriaVisible
08/02/19
El COIBA convoca la segona edició Premi de Periodisme #InfermeriaVisible
El COIBA convoca la segona edició Premi de Periodisme #InfermeriaVisible
L’objectiu d’aquest premi és fomentar la visibilitat de les infermeres a les Illes Balears i reconèixer la tasca dels periodistes que han ajudat a fer-la possible. Enviament de propostes fins al 15 de març.

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears convoca la segona edició del Premi de Periodisme #InfermeriaVisible , dotat amb una quantia total de 2.000 euros.

El Premi de Periodisme #InfermeriaVisible del Coiba té per objecte fomentar i reconèixer la labor dels periodistes que donen visibilitat a les infermeres a les Illes Balears, mitjançant peces informatives o reportatges que presentin i acostin la professió infermera a l’opinió pública.

El concepte “Infermeria Visible” engloba tots els treballs que aportin visibilitat, reconeixement i destaquin les diferents vessants de les competències i actuacions de les infermeres a Balears, així com els coneixements experts dels professionals d’Infermeria en qualsevol àmbit de rellevància per a la salut. S’estableixen dues categories: premsa escrita (paper i digital) i premsa audiovisual (radio i televisió). Cada un dels dos premis estarà dotat amb mil (1.000) euros.

Es poden presentar periodistes que hagin publicat/emès aquestes peces en un mitjà de comunicació de Balears entre l’1 de gener de 2018 i el 28 de febrer de 2019.

El termini d'enviament de candidatures roman obert fins al 15 de març.

A l’hora de valorar les candidatures, es tindrà especialment en compte la visibilitat de les infermeres, en algun dels seus diferents àmbits d’actuació (assistència, docència, investigació i gestió), la posada en valor de la professió infermera i, especialment, la seva aportació i rellevància per a la salut dels individus, famílies i comunitats. Es valorarà igualment la qualitat de la peça (rigor, estil, llenguatge), les fonts d’informació i l’originalitat de la temàtica.

El premi es lliurarà durant la cerimònia del Dia internacional de la Infermera, que està previst celebrar el divendres 17 de maig.

Adjuntam les bases completes de la segona edició del Premi de Periodisme del Coiba #InfermeriaVisible i el formulariper participar-hi. 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.