Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / El Ministeri de Sanitat i les autonomies pacten els punts clau de la reforma de l'Atenció Primària
07/02/19
El Ministeri de Sanitat i les autonomies pacten els punts clau de la reforma de l'Atenció Primària
El Ministeri de Sanitat i les autonomies pacten els punts clau de la reforma de l´Atenció Primària
A més d'aquest grup de treball de les comunitats autònomes, hi ha dos: un que reuneix societats professionals i científiques, i un altre per a pacients i agents socials

Les comunitats autònomes han consensuat quatre apartats per reformar l'Atenció Primària en el grup de treball creat pel Ministeri de Sanitat per a plantejar una proposta de pla de millora que sigui debatuda en un Consell Interterritorial del SNS centrat en aquest tema.

Aquests quatre apartats són millorar la qualitat assistencial, apostar per una atenció centrada en el pacient, incorporar els determinants socials de la salut i augmentar l'eficiència del sistema. Aquests quatre apartats es concreten en tretze punts sobre els quals treballar.

Més informació a Redacción Médica.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.