Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Coiba convoca eleccions a la Junta de Govern i a les juntes insulars de Menorca i Eivissa - Formentera
06/03/19
El Coiba convoca eleccions a la Junta de Govern i a les juntes insulars de Menorca i Eivissa - Formentera
El Coiba convoca eleccions a la Junta de Govern i a les juntes insulars de Menorca i Eivissa - Formentera
Es celebraran el proper 26 de juny de 2019, de 10:00 a 20:00 hores

Palma 6 de març 2019.- La Junta de Govern del Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears va acordar en reunió ordinària, ahir 5 de març del 2019, convocar eleccions al Ple de la Junta de Govern del Coiba, així com a la Junta insular de Menorca i a la Junta insular d'Eivissa i Formentera.

Mitjançant la circular-convocatòria annexa, d'acord amb el que preceptuen els articles 29, 30 i 38 dels Estatuts col·legials -publicats en el BOIB núm. 142, de 13 de novembre de 2018-, la Junta actual ha convocat les eleccions al Ple de la Junta de Govern del Coiba, que se celebraran el proper dia 26 de juny de 2019 a la seu col·legial situada a Palma (carrer Almirall Gravina, nº 1) i a les delegacions de Menorca (situada al carrer Camí de Ses Vinyes, núm 130) i en la d'Eivissa (situada al carrer Abad i la Serra, nº 2, Principal, Oficina 10). La votació començarà a les 10.00h i conclourà a les 20.00h.

La celebració de les eleccions a les Juntes insulars de Menorca i d'Eivissa-Formentera se celebraran, respectivament, en cada delegació territorial, el mateix dia i en el mateix horari assenyalat d'inici i tancament de la votació.

Per tal de donar compliment al que preveu l'article 30 dels Estatuts col·legials, a la circular-convocatòria es transcriuen els extractes més rellevants dels articles 10, 23, 28, 30, 34 i 38 dels Estatuts col·legials referents als càrrecs objecte de les eleccions convocades, els requisits d'elegibilitat per poder aspirar als mateixos, la forma de presentació de les candidatures, i el termini de presentació de les mateixes per poder concórrer a l'elecció.

Tota la informació referent a les Eleccions Coiba 2019 es publicarà a l'apartat del nostre web dissenyat a tal efecte, al qual es pot accedir des d'aquí , així com des del carrusel ubicat a la portada de la web.

Circular-convocatòria.
Estatuts col·legials.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.