Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Col·legi Oficial d’Infermeria acull l’exposició fotogràfica "La dona infermera real: Professionals allunyades dels estereotips"
07/03/19
El Col·legi Oficial d’Infermeria acull l’exposició fotogràfica "La dona infermera real: Professionals allunyades dels estereotips"
El Col·legi Oficial d’Infermeria acull l’exposició fotogràfica "La dona infermera real: Professionals allunyades dels estereotips"
Amb motiu del Dia internacional de les dones, el 8 de març, les infermeres de Balears reivindiquen la seva imatge professional, que no té res a veure amb alguns clixés que encara perviuen en la societat

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (Coiba) ha inaugurat avui l’exposició  “La dona infermera real: Professionals allunyades dels estereotips”, amb fotografies reals d’infermeres en el seu dia a dia d’atenció a les persones. “Volem mostrar com som les infermeres de veritat, amb imatges reals que evidentment no tenen res a veure amb clixés o estereotips que malauradament encara perviuen en  alguns sectors de la nostra societat”, ha explicat Rosa Maria Hernández, presidenta del Coiba.

En aquestes fotografies, fetes per Ariadna Creus i Àngel García, del Banc d'Imatges Infermeres del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, apareixen diferents professionals en situacions diàries de la seva pràctica: fent una cura, canviant una bossa d’ostomia, prenent les mesures antropomòrfiques d’un nadó, atenent un pacient a domicili, fent una sutura quirúrgica o controlant els signes vitals d’una persona ingressada.

“Tot això i molt més són activitats que formen part de la pràctica diària de les infermeres”, ha apuntat Hernández, qui ha convidat al públic en general a acostar-se al Coiba per conèixer de primera mà aquesta exposició. La mostra romandrà oberta al públic en l’horari habitual de la seu del Coiba, de 8:00 a 20:00 de dilluns a divendres. La seu es troba al carrer Almirall Gravina, 1 (Palma).

Cartell

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.