Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / La Federación de Asociaciones para la Defensa de la Sanidad Pública analitza els resultats del Baròmetre Sanitari
05/03/19
La Federación de Asociaciones para la Defensa de la Sanidad Pública analitza els resultats del Baròmetre Sanitari
La Federación de Asociaciones para la Defensa de la Sanidad Pública analitza els resultats del Baròmetre Sanitari
Valoren positivament les dades que demostren la recuperació dels últims anys però alerten que encara hi ha espanyols que pateixen els efectes de les retallades

La Federación de Asociaciones para la Defensa de la Sanidad Pública destaca d'aquest informe la opinió de la majoria de la població, que afirma que el sistema sanitari funciona "bé o bastant bé" (68,3%), encara que en les respostes existeixen grans diferències entre les diferents Comunitats Autonònomes.

FADSP conclou que la opinió envers la Sanitat Pública segueix sent positiva, especialment en el cas dels que han emprat els seus serveis, però encara es segueixen detectant els efectes negatius no superats de les retallades del passat: les excesives demores apareixen com el principal problema que perceb la ciutadania i continua existint un percentatge significatiu de persones que no retiren els medicaments prescrits per motius econòmics.

Per altra banda, tant les infermeres com els metges han rebut un 7,89 de mitjana en la valoració del seu tracte amb els pacients, el que els converteix en l'element més valorat dins del Sistema Nacional de Salud.

Llegeix la valoració completa de la FADSP aquí.

Accedeix al Baròmetro Sanitari 2018 aquí.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.