Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Coiba tancarà al públic durant dues hores amb motiu de la vaga feminista, demà 8 de Març
07/03/19
El Coiba tancarà al públic durant dues hores amb motiu de la vaga feminista, demà 8 de Març
El Coiba tancarà al públic durant dues hores amb motiu de la vaga feminista, demà 8 de Març
Les treballadores del Coiba se sumen així als actes reivindicatius del Dia internacional de la dona

La seu del Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (Coiba) a Palma tancarà al públic entre les 13:00 i les 15:00 de demà, divendres 8 de març. D'aquesta manera, les treballadores del Coiba se sumen a la vaga feminista convocada amb motiu del Dia internacional de la dona.

La mobilització mundial convocada per al 8 de març defensa la necessitat de seguir avançant cap a una igualtat real entre homes i dones, i reivindicant l'espai de la dona en una societat de cada vegada més saludable i lliure de xacres com la violència masclista, la bretxa salarial , la precarietat i la pobresa (majoritàriament femenines) o l'assetjament.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.