Portada / ACTUALITAT / Participació ciutadana / Pregunta del mes de març 2019
11/03/19
Pregunta del mes de març 2019
Pregunta del mes de març 2019
quines dones i/o col·lectius de dones considerau que cal posar en valor?

En favor d'una major visibilitat de la petjada de les dones als espais públics

L’aportació de les dones, en àmbits diversos al llarg del temps, sovint ha estat invisible i silenciada. Ens referim a dones que han fet contribucions en àmbits com la literatura, la ciència, l’esport, l’art, la política, la solidaritat i la cooperació, els moviments socials o les humanitats, entre d’altres. En els darrers temps s’han fet passes decidides per donar visibilitat al llegat i al volum ingent de contribucions rere les quals hi ha dones o col·lectius de dones.

Precisament ens dirigim a la ciutadania perquè faci propostes de dones a les quals és necessari fer visibles i posar en valor. D’aquesta manera, des del Govern es podrà suggerir als ajuntaments (i a altres institucions) que tenguin en compte aquestes propostes a l’hora de posar noms a places i carrers i també a altres espais i equipaments públics (museus, biblioteques, poliesportius, etc.).

Pregunta: enllaç

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.