Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA celebrarà la seva Assemblea General anual el proper 1 d’abril
14/03/19
El COIBA celebrarà la seva Assemblea General anual el proper 1 d’abril
El COIBA celebrarà la seva Assemblea General anual el proper 1 d’abril
El Col·legi Oficial d’Infermeria convoca als més de 6.000 col·legiats i col·legiades en una assemblea simultània a Mallorca, Menorca i Eivissa-Formentera

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears celebrarà seva Assemblea General de col·legiats i col·legiades el proper dia 1 d’abril, a les 16:30 hores en primera convocatòria o a les 17 hores en segona. L’Assemblea anual es celebrarà de forma simultània a Mallorca (Sala d’actes de l’Hospital Son Llàtzer), Menorca (Sala de videoconferència de l’Hospital Mateu Orfila) i Eivissa-Formentera (Sala d’actes de l’Hospital Can Misses).

En l’ordre del dia figuren, en primer lloc, la presentació de la memòria d’activitats realitzades durant l’any 2018, així com la presentació i votació de l’estat de comptes i liquidació pressupostària 2018, i es retran comptes de l’informe d’auditoria anual realitzat el 2018. A continuació, es presentarà el Pla d’actuació del 2019, així com el pressupost previst. Finalment, haurà un torn obert de preguntes, i altres qüestions que es vulguin plantejar des del públic.

La Junta de Govern del Coiba anima als col·legiats i col·legiades a participar en aquesta assemblea, perquè la seva implicació en les activitats institucionals és fonamental. El col·legi és dels seus col·legiats. Per accedir al cens de col·legiats i als documents, podeu visitar aquest enllaç.

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.