Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / L'activitat física disminueix el risc de patir depressió, ansietat i estrès en persones grans
14/03/19
L'activitat física disminueix el risc de patir depressió, ansietat i estrès en persones grans
L´activitat física disminueix el risc de patir depressió, ansietat i estrès en persones grans
És recomanable dedicar almenys 25 minuts diaris a l'activitat física adaptada a les condicions de la persona major

Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), la inactivitat física és el quart factor de risc pel que respecta a la mortalitat mundial. Per aquest motiu, fer exercici és fonamental en totes les etapes de la vida, també durant la vellesa. La pràctica d'exercici té importants avantatges per a la salut de la persona gran, tant per la seva capacitat terapèutica com preventiva, ja que millora tant la força muscular i  l'elasticitat com el sistema immunològic i la funcionalitat cardiorrespiratòria.

Experts recomanan que les persones s'adaptin a les seves capacitats i, si la persona no està acostumada a practicar esport, ha de començar amb activitats de molt baixa intensitat i anar augmentant de forma progressiva. L'important és realitzar exercici de forma mantenida en el temps.

Llegeix la notícia completa a ConSalud

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.