Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / Oriol Lafau: "Unes dues mil persones amb trastorns mentals greus són a casa seva sense assistència pública"
17/03/19
Oriol Lafau: "Unes dues mil persones amb trastorns mentals greus són a casa seva sense assistència pública"
Oriol Lafau: "Unes dues mil persones amb trastorns mentals greus són a casa seva sense assistència pública"
El coordinador autonòmic de Salut Mental avança que el nou protocol d'atenció per als pacients trans permetrà que el seu pas per la consulta d'identitat de gènere sigui voluntària i aposta per parlar més del suïcidi, "no amagar-ho"

Oriol Lafau ha dissenyat,al costat de més de 150 especialistes, el Pla Estratègic de Salut Mental de Balears 2016-2022, una estratègia per avançar en el tractament i l'eradicació de la mala imatge que encara avui en dia tenen aquests trastorns psíquics que pateixen, amb més o menys gravetat, 185.000 balears.

Entre altres mesures destacables, Lafau parla en l'entrevista dels Equips de Seguiment Asertiu Comunitari (ESAC), que estan formats per una infermera, un psiquiatra, un terapèuta ocupacional i un treballador social.

Lee esta entrevista, publicada en el Diario de Mallorca

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.