Portada / ACTUALITAT / Comunicats / La Junta de Govern rendeix comptes als col·legiats en l’Assemblea General ordinària 2019
02/04/19
La Junta de Govern rendeix comptes als col·legiats en l’Assemblea General ordinària 2019
La Junta de Govern rendeix comptes als col·legiats en l’Assemblea General ordinària 2019
Tant els comptes del 2018 com el pressupost 2019 han estat aprovats. La presidenta en funcions recorda que les eleccions a la Junta de Govern i les Juntes insulars de Menorca i Eivissa-Formentera estan convocades per dia 26 de juny

La Junta de Govern en funcions* del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears ha rendit comptes davant l’Assemblea General ordinària de col·legiats i col·legiades del 2019. En una sessió simultània organitzada per videoconferència a Mallorca (Hospital Son Llàtzer), Menorca (Hospital Mateu Orfila) i Eivissa (Hospital Can Misses), la presidenta, Rosa María Hernández, va presentar la memòria de les activitats dutes a terme el 2018. Entre elles, destaquen els més de 60 cursos de formació o les més de 10 sessions debat o jornades realitzades al llarg de l’any, en què el Coiba també va coorganitzar un Congrés internacional d’història de la Infermeria.

En l’apartat del Pla d’Acció per al 2019, Hernández va assenyalar que -tot i estant en funcions- l’actual junta ha volgut mantenir l’activitat col·legial, amb la convocatòria de beques i ajuts, així com l’organització d’activitats i jornades, algunes de les quals ja s’han dut a terme o estan programades. A més a més, la Junta de Govern en funcions ha deixat preparades unes propostes per tal de que sigui la propera Junta la que decideixi si les vol dur endavant o no.

Entre les iniciatives destacades per al 2019 es troba la participació activa de les infermeres de Balears en la campanya internacional “Nursing Now” de suport al lideratge i la visibilitat infermera. El Coiba té previst també mantenir una ampla oferta formativa (inclosa la preparació d’oposicions i de l’examen d’Infermera Interna resident) i el suport a la investigació i la divulgació infermera.

En l’apartat econòmic, el tresorer, Miquel Bennasar, va presentar l’auditoria anual i els comptes del 2018, així com el pressupost previst per al 2019. Va recalcar l’esforç del Col·legi Oficial d’Infermeria per ampliar el nombre d’activitats i serveis oferts sense pujar la quota col·legial en els darrers vuit anys, i fins i tot baixant la quota de nou ingrés.  Aquests documents han estat aprovats per l’Assemblea General.

Tots els documents estan a disposició dels col·legiats en aquest enllaç.

*Les eleccions a la Junta de Govern del Coiba i a les Juntes insulars de Menorca i Eivissa-Formentera estan convocades per al dia 26 de juny, per la qual cosa els actuals representants col·legials estan “en funcions”.

Més informació sobre les eleccions aquí.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.